El-pallevogne Armanni. Mulighed for kundetilpasning

Armanni er et stærkt program af elektriske palleløftere og pallestablere fra Italien. Er forsynet med alt den nyeste teknologi som gør dem nemme at betjene og manøvrere på alle måder. Armanni elektriske pallevogne kan leveres med tilpassede gaffellængder, tilpassede gaffelbredder. Også forskellige udformninger af gaflerne er muligt, f.eks. til diverse typer af ruller. Vognene leveres i et design og finish ud over det sædvanlige.

Armanni selvkørende gaffelvogne kan bygges til håndtering af meget store laster, mere end 10 tons hvis nødvendigt.
kontakt os hvis du har behov for internt transport af forskellige former for sværlast. Se også billederne nederst på siden

Lad billederne nedenfor inspirere og kontakt os endelig ved interesse. Der er mange muligheder for at skræddersy din pallevogn.

Klik på billederne for stor størrelse

Smart Light evo 150/200

KOMPAKT SOM EN MANUEL PALLEVOGN: I standardversionen er den maksimale kompakthed (1150 mm gafler) allerede sikret, og den kan øges yderligere ved at vælge 800 eller 1000 mm forkortede gafler (uden tillæg) til anvendelse i områder, der er karakteriseret ved snæver plads såsom i lastbiler eller containere.
Kapacitet 1500 kg.

Maksimal effektivitet


MAKSIMAL EFFEKTIVITET: Ved opbremsning aktiveres et system for at genvinde energi, der sammen med søgen efter det laveste forbrug sikrer flere arbejdscyklusser pr. opladning

Fås også i 2000, 2500, 3000 og 4000 kg modeller.

Smart Light med lange gafler

Kan leveres med længere gafler end standard (1150mm) efter ønske. Samtidig kan bredden over gaflerne øges eller mindskes, hvis det er ønskeligt.

Forskellige gaffeldimensioner på palleløfter
Mindre eller større brede over gaflerne.

Smart Light med korte gafler.

Kan fremstilles med kortere gafler end normallængde på 1150 mm. F.eks 800 eller 1000 mm. Samtidig kan bredden over gaflerne ligeledes øges eller mindskes, hvis det er ønskeligt. Speciel gaffeludformning er også muligt.

Model Challenger, med ståplade og sidebeskyttelse.

Høj hastighed på over 6 km/t, hvor ergonomisk sidebeskyttelse sikre højeste sikkerhed og komfort for føreren.
Vælg imellem kapacitet på 1500 eller 2000 kg.
Takket være et avanceret system, er det muligt at justere hastigheden med maksimal præcision, samt at sikre total sikkerhed ved læsse- og aflæsningsoperationer, selv på ramper, ved hjælp af ANTI ROLL-BACK, start op ad bakke uden at rulle tilbage, og ANTI ROLL-DOWN. Maskinen er altid er under momentkontrol, selv ned ad bakke.
Sidebeskyttelsen og ståpladen kan foldes ind/op

Model Smart DL

Udover løft til 200 mm fra gulvet, som en almindelig palleløfter, kan SMART DL’erne løfte gaflerne uafhængigt til 1400 mm. Få ekstra funktioner som f.eks placering og plukning af varer fra hylder, læsning og aflæsning af motorkøretøjer og trailere.
Løftningen af støttebenene muliggør håndtering af to paller på samme tid og passerer nemt ramper og andre forhindringer.

Se vores kompakte standard palleløftere her