Selvkørende palleløfter – Batteridrevne og el hydrauliske

EL-palleløftere. Elektriske palleløftere. Selvkørende og med elektrisk løft

Elektriske palleløftere. Selvkørende og med elektrisk løft. Vores batteridrevne pallevogne gør arbejdet med transport af varer på paller væsentligt nemmere end transport med almindelige manuelle palleløftere. El-palleløfterne fås i mange forskellige varianter, fra små modeller der faktisk ikke fylder mere end de manuelle, til de lidt mere kraftige modeller som kan løfte og transportere store laster og har stor batterikapacitet. Vi leverer elektriske pallevogne til ethvert behov.

Små kompakte elektriske pallevogne

Disse modeller klarer ofte op til 1500 kg last. Anvendes til lettere opgaver og få timer daglig drift. Er som regel forsynet med et Lithium batteri, som nemt kan afmonteres og sættes i en ekstern lader. Anskaffer man et ekstra batteri til de kompakte elektriske palleløftere vil der være mulighed for kontinuerlig drift hele dagen.

Kraftige el-palleløftere

De større og mere kraftige el-palleløftere klarer ofte laster på 2000 kg eller mere. Er med store batterier med høje kapaciteter, der sagtens kan holde palleløfteren kørende hele dagen. I dag er mange af modellerne forsynet med Ac teknologi, der gør dem økonomiske i drift og meget egnet til præcisionskørsel.