Vægtrappe Mezzalad. Stiger til lageretage og mezzaniner

Mezzalad-mezzanin-stige giver adgang til ubrugte pladser, der er betalt for. Sparer plads ved at opbevare adgangstrappen lodret og fladt mod væggen, når den ikke er i brug. For at bruge Mezzalad skal den blot placeres i skrå stilling.


Mezzalad – lagerstige

Trappestige til lageretage,

Etagestige ført ind til væggen

Stige til etage på lager og lign

Mezzaninstige

Pladsbesparende stige til lageretage

Stige til lageretage mezzanin

Varenr.Minimum etagehøjde mmMaksimum etagehøjde mm
LDSM-VH0123302529
LDSM-VH0225292744
LDSM-VH0327442977
LDSM-VH0429773225

StockMaster Mezzalad – mezzanin adgangsstige

Har en pladsbesparende mekanisme, som gør det muligt at opbevare den fladt mod væggen, når den ikke er i brug. Placering til brugspositionen gøres med et simpel løft og træk.

60 centimeter brede trin giver komfortabel adgang, og to gelændere er inkluderet for sikker og nem opstigning. Gelænderne strækker sig 90 centimeter op over den øverste etage. Det muliggør sikker adgang til etagen, og man bevarer grebet i gelænderet.

En sikkerhedsbom er monteret på øverste etageniveau for at opretholde grebet i gelænderet. Alle risici forbundet med at betjene bommen, mens du står på stigen, er elimineret. Bommen åbnes eller lukkes, når operatøren står helt på etagen.

Stigen fastgøres i øverste etageniveau med beslag. Installationen er enkel med to universalbeslag. Fastgørelse foretages enten til øverste etage eller væg, og stigen kan fastgøres med bolte eller skruer. Stigen kan bruges flere steder ved brug af ekstra beslagsæt.

Mezzalad er produceret til alle gulvhøjder mellem 2,33 til 3,225 meter. 

  • Giver adgang til mezzaningulve og plads over kontorer, saloner mv.
  • Opbevares af vejen, når den ikke er i brug med et simpelt løft og skub
  • Inkluderer en bom på øverste etage og to gelændere for sikker og nem opstigning
  • Er hurtig og enkel at montere med to universelle fastgørelsesbeslag og to bolte
  • Er designet og testet til en belastning på 150 kg

Hvad er en Mezzaninstige

En mezzanin-stige er en type stige, der er designet til at give adgang til en mezzaninetage. En mezzaninetage er en platform eller et niveau mellem to hovedetager i en bygning, og den kan være anvendelig til forskellige formål, såsom opbevaring, kontorer eller ekstra boligareal.

Mezzanin-stiger er typisk mindre og mere kompakte end almindelige stiger. De de er beregnet til at passe ind i mindre rum. De er også ofte mere holdbare og sikrere end almindelige stiger. Stigerne skal kunne bære vægten af ​​mennesker, der klatrer op og ned på dem gentagne gange.

Mezzanin-stiger kan have forskellige konfigurationer, herunder lodrette eller skrå. Fastgøres ofte til væggen eller gulvet. Det er vigtigt at vælge den rigtige mezzanin-stige til dit formål og sikre, at den installeres korrekt og overholder alle relevante sikkerhedsstandarder.


Brug for en luftkompressor så klik her