Pallevogne manuelle. Mange varianter lange og korte gafler

Palleløfter – Lifter Danmark tilbyder palleløftere til alle formål… Vi har det største udvalg !

Er du f.eks. vognmand, og har behov for en pallevogn der kan klare virkelig intensivt brug, har vi det rigtige produkt.  -Eller er du indenfor levnedsmiddelindustrien, kan vi tilbyde rustfrie og galvaniserede palleløftere. Er der behov for at kende vægten på godset der transporteres, har vi palleløftere med elektroniske vægte. Vi har også den rigtige og helt prisbillige vogn til den der kun har behov for flytning af gods få gange om ugen på lageret. Der er mulighed for at levere vognene med gaffellængder og gaffelbredder og farve efter kundeønske.
Kontakt os, så hjælper vi med at finde en palleløfter, elektrisk eller manuel, der passer bedst til dit behov. Skriv eller ring til os for pris på den vogn du ønsker.Hvad er en palleløftevogn.

En palleløftevogn også kaldet palleløfter, pallevogn, håndvogn, palleflytter er et uundværligt redskab i industrien. Varerne placeres meget ofte på paller når de skal afsendes eller flyttes rundt i virksomheden. Palleløftevognen har et sæt gafler og et hydraulisk system som løfter pallen få cm. op fra gulvet. Herefter kan pallen trækkes med vognen. Der findes også de mere avancerede modeller med elmotor til at klare løfte -og sænkefunktionerne. Endvidere modeller der er selvkørende og evt. med ståplade så føreren kører med lasten.

Højtløftende pallevogn. Sakseløftevogn

Skal pallen både transporteres og løftes op til passende arbejdshøjde er en sakseløfter, også benævnt højtløfter, ideel. Sakseløftevogne som er forsynet med er sæt saksearme, kan foruden flytning af pallen også løfte den op til 800 mm højde. De fås både med manuel og elektrisk løft. De elektriske modeller er at foretrække hvis paller skal løftes op mange gange om dagen.