Stålsækkevogne. Allround sækkevogne. ergonomiske modeller.

Sækkevogne fremstillet med stålstel. Med eller uden lastramme. Stålsækkevogne er som regel meget robuste, men tungere at køre rundt med end de lette aluminiumssækkevogne. Tast på billederne for stor størrelse.

Sækkevogn med stor udfaldsramme og luftgummihjul. Monteret med tip let system så lasten nemt løftes og vognen nemt tippes når der skal køres. Ergonomiske håndtag
Varenr.: CLM250 ERGO TIP

Ergonomiske håndtag:
Grebets vinkel bevirker, at armens og håndens stilling bliver optimal for kraftoverførslen. Herved minimeres belastningen af hånd, albue og skulderled.
Tip-let:
Tipning af tunge emner lettes betydeligt ved hjælp af en enkelt fodpedal. Belastning af ryg og arme reduceres væsentligt.


Galvaniseret sækkevogn med stor udfaldsramme.
Varenr.: LDCLM250 LS Galv

En kraftig sækkevogn i 100% galvaniseret stel.

Sækkevognen har en lastkapacitet på 250 Kg og med sine 3.00 x 4 (10″) 

luftgummihjul med rustfrit rulleleje kan den let køre al last til bestemmelsesstedet.

Kapacitet: 250 kg
Lastramme: 330×520
Lastplade: 420×160 mm
Højde: 1120 mm
Vægt: 12 kg


Billig og god og anvendelig standard  sækkevogn med stor  udfaldsramme og punkterfrie hjul
Varenummer: LD57020

Sækkevogn i robust kvalitet med hjulskærme,
stor udfaldsramme og lastplade. Forsynet med
punkterfrie hjul. Et godt alternativ til
markedets noget dyrere sækkevogne. Egnet til
laster på op til 250 kg


Pallevogne

Stålsækkevogne er designet til effektiv transport af tunge materialer og tungt gods. Er konstrueret med holdbart stål, der giver dem god bæreevne. De anvendes privat og især inden for industrielle sektorer.

Vognene har en stålramme, der solidt understøtter en platform til placering af gods. Desuden er nogle modeller udstyret med ekstra hjul for let mobilitet. Det gør det nemmere at flytte tung last fra et sted til et andet.

De er uundværlige på lagerfaciliteter, produktionsanlæg, byggepladser og lignende steder, hvor effektiv transport af materialer er essentiel. Den solide stålkonstruktion sikrer, at de kan klare de udfordringer, de står over for i industrielle miljøer